Verzorgings producten

Bodywash 250 ml  € 17.95

Milde bodywash is speciaal ontwikkeld om de huid te verwennen, zonder de tanning ervan af te wassen. De milde bodywash heeft een heerlijke, subtiele geur. Bevat daarnaast toegevoegde vocht inbrengende ingrediënten, die de huid optimaal verzachten.

Bodylotion (extend)  250ml  € 32.95

Gebruik de bodylotion Extend en houd je net verkregen bruine tint langer vast! De naam zegt het al : deze lichte lotion werkt als een verlenging op je spraytan. Bevat shea Butter en de werkzame stof DHA. Wij adviseren om deze lotion aan te brengen met een tanning handschoen.

Tanning handschoen € 8.95

Gladde zachte handschoen van fijne kwaliteit. Speciaal voor het vlekvrij  insmeren van de tanningvloeistof / zelfbruiner, zonder dat daar apparatuur aan te pas hoeft te komen Ideaal voor thuisgebruik. Zo blijven je handpalmen vrij van tanning. De tanning glove is wasbaar met warm water en is voor herhaaldelijk gebruik.

Coconut Body spritz  € 20.95 

Verwen je huid met Coconut Body spritz. Zo blijft je tan nog langer zitten. Een absolute must om een goede nazorg te geven op je behandeling.

Hydraterend en vochtinbrengend- diep voedend waardoor de huid zacht aanvoelt. Heerlijke Coconut geur, Aloe vera,  Shea and cocoa butters. Helpt u kleurtje te behouden kan worden gebruikt als onderdeel van uw dagelijkse schoonheidsregime. Spritz fles van 250 ml biedt een groter dekkingsgebied

Wash- off instant tan   € 25.95

Deze gel formule absorbeert gemakkelijk en creëert direct een gebruinde huid. De wash off instant tan bevat geen DHA, wat betekent dat het gemakkelijk af te wassen is wanneer jij wilt. Ideaal!  Je kunt hierbij het beste de tanning handschoen gebruiken voor het makkelijk vlekvrij smeren. Zodat je geen bruine handen krijgt.

Self tanning Mist
€ 34,95

Makkelijk binnen een paar minuten aan te brengen en u ziet direct een mooi egaal natuurlijk resultaat met een prachtige goudbruine tint.

De bruin zonder zon spray bevat DHA, kleurloos suikerriet, dat reactie maakt met de dode huidcellen uw eerste huidlaag, waardoor deze bruin kleuren. Deze spray is daarom een veilig alternatief voor de zon.

De self-tan spray is dermatologisch getest en uiteraard niet getest op dieren, voldoet aan de EU regelgeving en bevat huidverzorgende elementen, als Aloë Vera en vitamine E. Droogt snel, zonder vlekken en laat u tot 5 dagen (afhankelijk van de snelheid van uw cel vernieuwing) stralen alsof u een weekje naar een zonnig oord bent geweest. U kunt hierbij ook  een tanninghandschoen gebruiken.

Self tanning lotion  € 34.95

Deze rijke gladde crème geeft het hele lichaam een diepe, langdurig gouden teint, die binnen enkele uren tot ontwikkeling komt, en dagenlang blijft zitten.

Gebruik om een natuurlijke gebronsde tint te creëren. Voor een optimaal resultaat gebruiken in combinatie met de tanning handschoen

Scrubhandschoen € 4.95

Voor de behandeling kun je deze scrubhandschoen gebruiken om je huid heerlijk te scrubben, en spraytan klaar te maken.